Khamis, 18 Februari 2010

Wonderland Melaka Sudah Naik wooo

Kalau kauorang masuk Melaka dari Tol Ayer Keroh... antara Mini Malaysia dan Zoo Melaka.. lihat sebelah kanan jalan.. kauorang akan lihat signboard ni didirikan.


Aku dengar citer Melaka Wonderland : Taman Tema & Resort ni bakal dibuka pada April 2010. Cerita detail aku dah citer sebelum ni kat SINI

Tengok pada signboard ni nampak macam teruja.. Nampaknya satu lagi produk pelancongan baru di negeri pelancongan ini

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com