Rabu, 10 Februari 2010

kesinambungan Kes Eye On Malaysia Melaka Lagi

Dari cerita ini

Kerajaan Negeri Melaka menawarkan Fitraco NV untuk membeli Eye On Malaysia di Melaka. Mungkin Kerajaan Negeri ni nak pastikan produk pelancongan ini tak ditarik balik kot. Lagi satu aku terfikir jugak.. manalah pekerja-pekerja EOM ni pergi kalau ianya terus ditutup.. Kesian jugak tu.. aku dengar staf diapun lebih kurang 47 orang. Ramai tu.. banyak mulut nak suap tuuu...

Apa yang dilaporkan oleh MHI bahawa pembelian ini akan dibuat secara rundingan terus ataupun sebutharga bergantung kepada pihak Fitraco.

Harap dapat diselesaikan dengan terbaik.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com