Rabu, 17 Februari 2010

Jabatan Agama Kempen Untuk Zina???

Gambar ni aku amik masa tunggu kat depan tabung haji kat bus station express lama... Memang kawasan ni terkenal dengan rumah tumpangan yang agak banyak.. Pelacur juga boleh tahan.. Mengikut salah satu sumber aku kebanyakkan yang datang sini melanggan adalah warga asing dan pelacur nya pun warga asing...


Harga RM30 sekali shut..
"weiii.. ko ni macam tahu jer semua Pit..." serkap aku kat Pit..
"Errr aku kan keje sini dulu..." gigil si Pit menjawab..

Ceitt.. malaunnya Pit.. dia keje apa plak kat sini?? kat sini gerai cina banyak la... mungkin dulu masa tempat ni top kot.

Tutup citer pelacur tu.. meh citer pasal Jabatan Agama Islam Melaka (JAIM) buat kempen.. cayalah JAIM. Teruskan usaha murnimu.. tapi ada kekurangan la beb.

  1. Kurang besar
  2. Kurang seram
  3. Kurang nampak kalau waktu malam
cadangan aku

  1. Besarkan signboard tu sebesar mungkin.. satu huruf lebih kurang besar kepala pelacur tu
  2. Tambah gambar seksaan api neraka.. kalau boleh letak sekali gambar api.. api betul-betulpun ok pe.
  3. Tambah lampu.. diaorang projek waktu malam.. takut tak nampak plak.. dah la signboard ni bawah pokok.


2 comments:

FaTiN berkata...

tak tahu nak cakap apa. maksiat makin berleluasa...

Lekir berkata...

semoga kita dan keturunan kita dijauhi oleh perkara ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com