Rabu, 10 Februari 2010

Venue SUKMA Melaka Tak Siap Ikut Jadual

Ceitt Venue SUKMA kat Stadium Hang Jebat tak siap ikut jadual??? Beberapa tempat dah ok.. cuma ada 2-3 tempat ni kot. Makanya akan dipantau setiap hari...Abis la kauorang.. Tok Ali bagi 20 hari untuk siapkan.. tak siap.. siaplah kauorang nanti. Mau kena kitai dengan kancil Tuah tu...

Kira weyy.. tolak hari ni tinggal 19 hari.. Lagi satu anggaplah cabaran untuk para kontraktor siapkan ye..


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com