Isnin, 1 Februari 2010

Gerai Penjaja Di Melaka

Kalau tengok kat bawah ni.. aku rasa inilah standard gerai penjaja di Melaka kot. Aku jumpa benda alah ni kat parking lot Melaka Mall atau sebelum ni dikenali sebagai Kota Mas. Sangat menarik kerana rekabentuknya seakan kereta lembu...

Dimiliki atau direkabentuk untuk MBMB kot sebab tu ada logo MBMB.

Macam ni la Negeri dikatakan Pelancongan.. tapi jangan kemudahan jer best.. layanan hampeh... layanan dengan kemudahan perlulah ditahap tinggi.. barulah orang luar respek..
semua papan warna warni tu boleh diturunkan

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com