Jumaat, 12 Februari 2010

Capal Untuk Buat Duit @ Melaka

Kauorang minat nak kerja sendiri???

Nak bukak kedai takdak modal???

Nak harap internet, takde orang klik???

Hah! aku ada peluang baikkk.. Kauorang belajar buat capal. Amacam?? Capal kauorang tatau?? capal la.. bukan kapal.. kapal kat laut.. capal kat kaki...

Ni hah! gambar capal..



Apa kaitan dengan kauorang??

Baca la dulu...

Pada 18 Februari ni, PERZIM ada laksanakan bengkel membuat capal di Muzium Istana Melaka.. alah sebelah Kota A-Famosa la.. Bengkel sehari tu 8.30 pagi - 4.30 ptg. Bayaran RM50 jerrr... Siap dapat capal percuma lagi hasil buatan sendiri..

Kalau berminat moh kita ke sana..



2 comments:

fairusmamat berkata...

Salaam.. Awak ni siapa ye? Bengkel capal tu saya n bos saya yang buat. Mana dapat info? Bagusnya awak promote Melaka dalam blog.. Hidup Melaka.. Melaka Maju.. Yeaah..

apek berkata...

ye fairus.. aku org melaka.. org biasa je.. cuma nak curahkan sikit bakti pd negeri kelahiran.

walaupun ada yang mengeji tp niat aku ikhlas..

sekurang-kurangnya ada sesuatu yang aku buat utk negeri aku.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com