Rabu, 17 Februari 2010

Siri II : Taman Buaya Melaka (Taman Tema Air)

Sambung entry SIRI I tadi..

Tadi kalau kauorang bayar tiket RM10.. maknanya kauorang tempah untuk masuk mandi manda sekali.. tapi jangan risau bukan mandi dengan buaya... mandi dengan anak-anak je...

Taman Teman Air ni takdelah besar mana.. tapi boleh la setakat anak-anak nak menyejukkan badan.


Yang paling penting bagi aku.. tepat salin pakaian dan mandi shower ada... dan diri boleh diperkemaskinikan untuk jenjalan dalam Taman Buaya ni plak.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com