Jumaat, 5 Februari 2010

Lagu Melaka Maju Jaya

Tadi ada member sound tak lengkap plak blog aku ni tanpa lagu rasmi Melaka Maju jaya.. Meh dengau.. alah tak sampai seminitpun lagu ni...




MELAKA MAJU JAYA


Melaka Negeri Bersejarah
Tempat tumpah darah kita
Dijunjung dengan sepenuh jiwa
Untuk maju dan jaya
Rakyat Melaka sudah bersatu padu
Berikrar taat setia
Jujur berkhidmat setiap masa
Melaka maju jaya.

3 comments:

eima xara berkata...

blh promote my mom nye biznes kan kat blog ni?hihi..

Lekir berkata...

boleh eima.. apa salahnya.. jom borak kat email saya miey77@hotmail.com.

tapi eimanya blog lagi bagus drp blog picisan ni.. ada 74 follower lagi..

eima xara berkata...

xla..
biasa2 je..
ade ym x?
lg senang kot..
add sy..
eimaxara@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com