Selasa, 23 Februari 2010

Hutan Rekreasi Melaka (Pengenalan)

Sapa kata Melaka tak dak Hutan untuk rekreasi?? Jangan berlawok.. Walaupun Melaka ni membangun fizikal yang amat pesat tapi hutan ada juga untuk warisan generasi akan datang. Aku akan bawakan 4 entry mengenai Hutan ni... Maklumat hutan-hutan ni aku perolehi dari Jabatan Hutan Negeri Melaka.

Gambar diatas tiada kaitan dengan Jabatan Hutan


Antara Hutan Rekreasi Melaka yang bakal aku bentangkan

  1. Hutan Rekreasi Ayer Keroh
  2. Hutan Rekreasi Bukit Batu Lebah
  3. Hutan Rekreasi Sungai Udang
  4. Hutan Rekreasi Tanjung Tuan

Gambar Hiasan semata-mata

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com