Jumaat, 12 Februari 2010

Mengerja Bersama Buaya

Siapa suka Buaya angkat tangan????

Nampaknya kurang yang angkat tangan menandakan peluang untuk dapat kerja kat Taman Buaya Melaka sangat tinggi.. Untuk menguji keberanian kauorang.. aku tunjukkan gambar buaya ini..Kalau ok... Taman Buaya & Rekreasi Melaka ada 6 tempat kosong dengan 2 jawatan.

1) Juruwang - Perempuan - Umur 18 - 25 thn - mempunyai SPM - 2 kekosongan
Skop kerja sah jadi cashier


2) Pekerja Am - Lelaki - Umur 18 - 25 thn - mempunyai SPM - 4 kekosongan
Skop kerja aku tatau.. silap gaya bersih kandang buaya.. kalau hati kecik.. cicak pun halau
pakai pelepah kelapa.. baik kau lupakan je kerja kat sini...

Kalau berminat hubungi 06-2822781 / 2822782 (Hjh Siti Hawa Abu Bakar).0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com