Jumaat, 12 Februari 2010

Susulan Hotel Melaka Buat Hal

woooo... woooo.. wooo... kauorang ingat lagi tak citer pasal hotel kotor di Melaka? Kali ni salah satu hotel telahpun memberikan maklumbalas. Sebenarnya berlaku masalah teknikal jer.. Bagus jugak diaorang jawab, bersih sket nama Melaka. Kepada Ah Kong Kek Khuat, kau jangan ketawakan aku lagi... Hotel yang berkenaan telahpun memberikan sebab berlakunya perkara tu.

Lagi satu kat situ dia kata 2 Hotel 4 star iaitu Hotel Mahkota Century dan Hotel Seri Costa. Setahu aku Hotel Mahkota je 4 star.. Hotel Seri Costa 3 star. Tatau la plak aku kalau dia dah upgrading.

Mereka ingin amik tindakan undang-undang tapi aku tatau la plak kalau boleh diambil tindakan kalau itu just pandangan seorang pelanggan. Tapi kalau dianggap hasutan.. mungkin la kot. Biarkan mereka yang bijak pandai selesaikannya.

Namun, harap dengan penjelasan daripada HMC ni jangan ada lagi pandangan serong kepada Melaka sebagai Negeri Pelancongan. 10 benda kita buat... 9 benda baik kita dapat, sekali je terkurang.. takkan nak lupakan 9 benda baik tu...

Adiossss... layan berita sepenuhnya DI SINI


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com