Rabu, 10 Februari 2010

Majlis Perbandaran Hang Tuah Jaya Buka Jawatan Kosong Lagi

Majlis Perbandaran Hang Tuah Jaya (MPHTJ) sedang tambah lagi staf..


Ada 5 jawatan dengan 6 kekosongan.

  1. Pegawai Perancang Bandar dan Desa (1)
  2. Arkited Lanskap (1)
  3. Pen. Peg. Teknologi Maklumat (1)
  4. Pen. Peg. Pertanian (1)
  5. Pembantu Setiausaha Pejabat (2)
Borang kauorang boleh dapati di SINI

Tarikh tutup 19 Februari 2010..

Selamat memohon.

Nota: itu harinya permohonan masih dalam proses panggil temuduga kot... terus on hp..

8 comments:

farhanna berkata...

nak!

Lekir berkata...

amik!

geneticthylon berkata...

setiap kali kau bauat entri pasal jawatan kosong kat melak ni.. aku kagum bhai... serius..

kalau negeri kecik macam melaka tu pun mampu mewujudkan peluang kerjaya .. aku harap anak watan jgn memilih... sambar aje. kaut pengalaman dulu sebelum berangan mau jawatan yang lebih tinggi..

tapi sayang, graduan sekarang ni majoriti dok memilih kerja sangat peluang depan mata selamba jek dia orang biarkan.

Lekir berkata...

bro.. sebenarnya banyak jawatan kosong kat sektor swasta di Melaka ni.. nak memilih atau tak jer?? aku nak up entri pun takut jugak sebab ada syarikat2 yang kecik. yelah graduan kita mana main syarikat kecik ni..

Lagi satu.. kalau tak wujudkan peluang pekerjaan macam mana org melaka nak kerja beb. Sebenarnya pemimpin melaka ni sgt amik berat bab tu.. itu sebab kdg2 syarikat ni rugi mcm nak mampus tapi takkan tutup kerana kesiankan mereka yang bekerja. Dia tak peduli apa org nak kata beb.

atika berkata...

betul ker entry yg bru ni..sbb ari 2 de mohon gerk pen peg tek maklumat.tp die xpgl interview lagik..nk kene mohon balik ker..???

Lekir berkata...

ye cik atika. Itu iklan terbaru pada 10 Januari menerusi akhbar MHI. saya tak tipu..

Mungkin tambahan kot. atau tak jumpa calon yang sesuai.. tapi memang MPHTJ keluarkan menerusi websitenya
http://www.mphtj.gov.my/index-5.html

atika berkata...

aah la..tq2x..dan tahniahlah coz wujudkan blog pasal negeri melaka.byk info yg berguna..;-)

Lekir berkata...

terima kasih sebab support blog ni.. tanpa pembaca spt atika sapalah blog ni.

Blog tinta nukilan apa kurangnya.. ceria jeee tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com