Khamis, 18 Februari 2010

Melaka Usul Undi Percaya

Ahakss.. judul gempak tak ingat!!!

Website Kerajaan Negeri Melaka membuat undian tentang tempat pelancongan yang paling utama ingin dikunjungi...

Tercalon lima tempat

  1. River Cruise
  2. Menara taming Sari
  3. Eye On Malaysia
  4. Kota A'Famosa
  5. Kampung Buku Melaka

Daripada 144 undian tersebut, 47 orang nak pergi River Cruise...

Aik EOM pun ada nak pergi?? mungkin sebab dah takde kot.. yelah barang takde selalunya dirindui...

Kauorang Pulak?? nak pergi mana?? aku nak buat poll rasanya macam tak berbaloi.. Yelah picisan je blog aku ni..

So, mungkin kauorang boleh bagi komen tempat yang ingin kauorang lawati kat Melaka ni... satu dua perkataan pun boleh. letak link kauorang sekali sebab perangai aku.. sapa komen kat blog aku.. aku mesti komen kat blog dia.. Maknanya setiap jejak yang kauorang tinggalkan tidaklah sia-sia... InsyaAllah aku datang blog kauorang..



5 comments:

Siti Hajar berkata...

kampung buku tu pernah masuk tapi x tau apa yg ada dlm tu..tgk mcm x de ape2..sunyi jek..
pernah bc dlm blog ni pasal naik teksi air tu..puasla hari tu g carik kat mana tmptnya..last2 x jumpa, pasrah je la..

samdaddycool berkata...

Aku teringin gak nak naik EOM, walaupun selalu sangat ulang-alik Muar-MP, tak pernah jejak pun. best tak?

Lekir berkata...

siti..
nanti saya buat satu entry pasal nak ke teksi air.

Sam.. EOM.. masa aku naik.. dapatlah 6 pusingan termasuk tunggu org bawah turun dan naik... kalau pegi dgn awek best kot.. nikmati pemandangan dari atas bersama-sama.. tapi kalau ko pegi sorg.. rasa macam nak turun je lepas satu pusingan. Yelah keseorangan

TerunaGiler berkata...

kampung buku kat amner lak.. ish jahil tul aku nie

Lekir berkata...

hahaha.. kampung buku kat area ayer keroh... dalam hutan rekreasi. nantilah aku buat satu entry pasal kg buku.. nak kena cari gambar-gambar lama ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com