Jumaat, 29 Januari 2010

Menara Taming Sari Dibuka Semula

Bermula 4 Januari 2010 lalu, Menara Taming Sari ditutup sementara waktu daaa... diaorang buat kerja-kerja penyelenggaraan. Bukan apa awal Januari ni kurang pengunjung masa ni la nak buat maintenance.. robocop hari-hari guna pun boleh dedau jugak badan bro.. inikan mesin yang beroperasi berputar..

Tapi hari ni ada berita baik... sejak semalam Menara Taming Sari dah beroperasi semula... kepada pengunjung dah boleh naik semula...


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com