Rabu, 27 Januari 2010

Muktamat!!! Berita Jusco Melaka Dibuka

Berita Muktahir setelah dua entry sebelum ni

Setelah pelbagai rumors dan berita hangin dikeluarkan oleh semua pihak tentang pembukaan JUSCO terbesar di Malaysia ni.. akhirnya kenyataan rasmi dikeluarkan oleh pihak AEON co. (M) Bhd. Jusco Bandaraya Melaka akan dibuka pada 5 Februari 2010 kecuali bahagian Food Avenue. Aku harap takde lagi kejadian buruk.. Kesian Mak Limah meracau-racau sejak JUSCO meletup itu hari...

agak-agak AEON bagi aku royalti tak tolong dia iklankan ni.. hahaha




2 comments:

geneticthylon berkata...

Kalau ada Jusco sebelah mesti ada Tesco..

betul tak? betul tak? ke tak betul?

haha

Lekir berkata...

kalau macam tu sapa ikut sapa?? Tesco ikut Jusco kerrr atau Jusco ikut Tesco???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com