Rabu, 6 Januari 2010

Jawatan Kosong Di Melaka @ 6 Januari 2010

Kerja.. kerja..kerja...

Aku faham kepada yang tension nak cari kerja kosong... sebelum aku paparkan beberapa iklan jawatan kosong.. baik kauorangpikir dulu sebab apa berhenti.. kalau setakat masalah dalaman.. aku sarankan lupakan jelah.. kat mana-mana tempat kerjapun GERENTI ada masalah.. sebenarnya ia bergantung kepada kauorang sebjak mana menangani masalah tersebut.

Tapi kalau nak memajukan diri... sila semak iklan organisasi yang stabil seperti dibawah, di mana aku ambil sumber daripada Jabatan Tenaga Kerja Melaka menerusi MHI 6 Januari 2010.

Pusat Kemahiran Unikop

egawai hal Ehwal Pelajar - L/P - (1 orang)
Umur 25 ke atas memiliki kelulusan SPM ke atas + pengalaman dalam bidang berkaitan
Tel: 06-3123795 (Cik Mastura)


Melaka International College of Science and Technology (MICOST)

Eksekutif HEP - L/P - (1 orang)
Umur 26 - 35 tahun ada Ijazah
tel. 06-2329172 (Pn. Faradzilla)


Pejabat Ketua Menteri

Pelayan - L/P - 1 orang
Umur 20 tahun ke atas ada SPM
Tel. 06-2328844 (En. Saadon)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com