Selasa, 26 Januari 2010

Orang Melaka Tunjuk Hikmat Meringan Badan Tahap I

Aku malas la nak cakap banyak... tu baru tahap I kalau tahap sembilan.. kauorang leh bayangkanlah...

Amacam paranoid... ada brani lagi ka cabar orang Melaka???




Hahaha..

Pesanan kepada semua orang Malaysia.. takyah la tiru aksi pakar ni.. carilah penyelesaian masalah yang lebih selamat...



2 comments:

incek paranoid berkata...

hek eleh, stakat hikmat centuh. aku le berak sambil bersila, org melaka le wat? ahahaha

Lekir berkata...

errr.. main menda jijik camtuh kitaorang tak pandai sgt... kalau ko pandai sila buktikan dengan gambar sekali... nanti aku bagi hadiah cencalok sepiring dengan cili padi serta perahan asam limau... siap aku up lagi nasi panas bro campur dengan ikan terubuk bakar... tak cukup tu aku sulamkan dengan air kathira Telok Mas... hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com