Jumaat, 8 Januari 2010

Signboard @ MelakaTruuttt.. trutttt...

Pemanggil: wei..mie Melaka susahlah baca signboard..

Penjawab: ceitt.. kau ni banyak signboard pun salah.. sikit signboard pun salah...

Pemanggil: yelah banyak sangat warna signboard la...

Penjawab: Tulah.. aku kata kau sengal kau marah.. signboard tu terbahagi 3 warna.. warna hijau jalan persekutuan terutama ke arah lebuh raya.. warna biru jalan dalam negeri.. warna cokelat ke destinasi pelancongan..

Pemanggil: Wooo.... tak boleh campur-campur ek???

Penjawab : boleh... tapi boleh blah!!

Tup!

2 comments:

incek paranoid berkata...

ek? aku ingt kaler cekelat tu taik

mie berkata...

ceiittt.. kotor punya budak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com