Rabu, 27 Januari 2010

Panggilan Temuduga Majlis Perbandaran Hang Tuah Jaya (MPHTJ)

Hari ini 27 /01/ 2010 bermulalah temuduga jawatan di Majlis Perbandaran Hang Tuah Jaya (MPHTJ) sejak jawatan kosong dibuka. Macam-macam gelagat boleh dilihat.. ada yang merayu giler kat orang-orang 'besau'. Weyy.. kalau dah rezeki kau.. janganlah bimbang..

Panggilan temuduga dibuat secara berperingkat ikut jawatan yang dipohon. Aku dengar hari ni bermula dengan jawatan berkaitan kewangan dan penilaian. Panggilan temuduga dibuat menerusi telefon.. so.. tunggu jelah ek.. Jangan tutup Hp waktu pejabat ni.. nanti kerugian...

Kepada yang dapat selamat bertemuduga.. kepada yang tidak dapat.. sabau bebanyak. Bukan rezeki kauorang lagi.. cuba lagi......

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com