Khamis, 14 Januari 2010

Pengalaman Di Hotel Puri

Kauorang pernah dengar pasal Hotel Puri tak?? Aku pun baru 2-3 tahun lepas mengenali lebih dekat hotel ni...

mula-mula sampai terkejut aku tengok hotel ni.. mana taknya.. ia adalah salah satu lot bangunan rumah/premis China lama... Lama jugak la duk seberang jalan.. nak masuk ke tidak.. buatnya masuk ada kumpulan kongsi gelap gee hen dan hai san. ahh berat tu bro.. mau mak aku tak jumpa mayat aku nanti..

tapi disebabkan tugasan telah diberikan kepada aku.. aku melangkah jugak dengan bacaan macam2 surah termasuk shahadah.


Bila masuk jer.. fuh macam tak percaya.. cantik beb terutama ruang makan yang sangat santai dan dilindungi pohon2 rendang.. tu tak termasuk layanan waiteres yang comey-comey...

Konsep memang macam china la.. ada pasu-pasu lama.. aliran air.. pohon buluh...

memang dashat bro..

Kedudukan dia kat area jalan Tun Tan Cheng Lock

Biliknya dari harga RM120 hingga RM500 bergantung pada jenis bilik.. kalau nak rasa macam King.. amik la suite tapi kalau duk sekejap2.. nak jalan2 Melaka.. amik yang standard la bro...

Ni aku sertakan no telefon Hotel Puri

Tel:(+606)2825588 Fax:(+606)2815588

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com