Isnin, 4 Januari 2010

Selingan : Shah Ruk Khan Buka Perniagaan

Aku kena la story pasal Datuk ni kan.. sebab diakan datuk daripada Melaka...
So, kalau sebut Shah Ruk Khan kat Melaka ni.. memang kena panggil datuk.. kalau dia tak nyahut.. mungkin dia tak tatau kot nama dia dipanggil..

Walau bagaimanapun aku nak story sikit pasal dia bukak perniagaan enterprise.. malangnya dia bukan bukak kat Melaka tapi kat Sabah.... Alahai dia ni support la Melaka.. Kauorang tak percaya?? aku ada amik gambar kat bawah ni..
Abaikan muka awek tudung merah tu.. Itu aku yang punya!!!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com