Jumaat, 15 Januari 2010

English Version : Melaka ZooThe sprawling 54- acre zoo in Ayer Keroh has over 200 species and over 1,200 animals. Established in 1963, the zoo has the distinction of being the first in the region to exhibit the rare and endangers species.

Open daily (365 day)
Opening Hours 9am - 6pm
Entrance Fee : RM5/Adult ; RM2/Chidren

Night Zoo
Open Friday, Saturday and Sunday
Opening Hours 6pm - 11pm
Entrance Fee: RM10/Adult ; RM5/Children
(You must use the train to round in the zoo)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com