Khamis, 17 Disember 2009

Kes JUSCO meletup!!

Kesinambungan dari SINI
Dengar citer kontraktor yang bertanggungjawab tentang pemasangan LPG akan digantung sementara lesennya....
Ceitt.. takde kelayakan nak main gas.. last-last nyawa orang yang melayang... Ingat main gas dalam belon 20 sen tu ker?? sesuka hati jer main pasang...
Aku gerenti kebocoran gas tu mesti mengakibatkan gas masih di dalam ruangan JUSCO tu... mau kena buka bumbung JUSCO kalau nak bersih 100%.
Hari Isnin depan (21/12/2009) dia opening kot.. Tersenyum kembali la Mak Limah...

3 comments:

incek paranoid berkata...

kasi disable pengesahan perkataan tu le x? nyampah aku nk komen huhuhhu

MatBURN berkata...

mak limah tu sape?
mak mertua kau ke?

ye aku sokong bewok..
aku tak minat pengesahan gores dan menang tu... ada unsur penipuan di situ. harap tuan bog boleh ambil perhatian.

kami akan tetap spam walaupun tuan blog buboh 4 lapisan pengesahan sebelum komen di publish

mie berkata...

PERMINTAAN DITERIMA..

ceitt.. penyepam kebangsaan dah bersuara.

matburn: mak limah tu jiran aku la... anak dia cun.. sbb tu kitaorg panggil dia mak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com