Isnin, 4 Januari 2010

Treasure Hunt Kat Hang Tuah Jaya

Sempena penubuhan Hang Tuah Jaya... satu pertandingan treasure hunt diadakan di sekitar Hang Tuah Jaya.

TARIKH : 9 Januari 2010 (Sabtu)
MASA : 7.00 pagi
TEMPAT : Perkarangan Tempat Letak Kereta
Kafetaria Taman Botanikal, Hang Tuah Jaya,
Ayer Keroh, Melaka
(Dulu dikenali sebagai Hutan Rekreasi)

Syarat..
  1. min 2 orang max 4 orang
  2. Yuran RM100 sebuah kereta
  3. Penyertaan terhad 100 kereta jer (Sapa awal dia dapat masuk)
  4. Borang boleh fotostat atau print dari SINI

Hadiah..

Pemenang Pertama : 1 LCD TV beserta wang tunai RM400.00
Pemenang Kedua : 1 set Home Theater beserta wang tunai RM300.00
Pemenang Ketiga : 1 mesin basuh beserta wang tunai RM200.00
Tempat ke-4 hingga 10 : Hadiah saguhati


Yuran penyertaan hendaklah dibayar secara tunai dan diserahkan kepada Unit Kewangan,
Jabatan Ketua Menteri Melaka, Tingkat 2, Blok Temenggong, Seri Negeri, Hang Tuah Jaya, Ayer Keroh, Melaka selewat-lewatnya pada 6 Januari 2010 (Rabu).

Sebarang kemuskilan.. boleh telefon 06-2307 295 (En. Bukhari), 2307 427 (Pn. Kasilah), 2307 432 (Cik Rauidah)

Ingat tu.. niat kena jaga.. jangan la sebab nak pegi tu sebab minah macam bawah ni.. memang la tak jupe.. Kalau jupe jangan lupa contact aku...

2 comments:

geneticthylon berkata...

Ali rostam ada join ke?

hahaha

aku report SPRM kalau ali rostam join

hahahaha

mie berkata...

dia tukang bagi hadiah jer kot.. kalau dia join kompom la dia menang. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com