Jumaat, 15 Januari 2010

Baju Budak Melaka Berani Mati Punya...

Kalau kauorang terutama wanita spesis berani.. aku syorkan pakai t-shirt ni... perggh... suspek lu...
Bukan sahaja orang beratus panjang.. silap gaya mat bangla dan mat indon tumpang sekaki depan kau... Hahaha







Kalau dah memang spesis brani jugak... kau klik kat baju tu untuk tengok details...

2 comments:

geneticthylon berkata...

kalau kau yang pakai terus hilang selera pelancong ke melaka

muahahahahaharunsalimbachik

mie berkata...

hahahaha... aku nak promosi guna nenek kat melaka ni jer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com