Jumaat, 15 Januari 2010

Motel Bukit Serindit

Pengumuman kepada semua pengunjung Negeri Melaka.. kalau ada pengalaman tak dapat carik hotel.. aku dapat info ada motel baru di buka di area Bukit Serindit. Kalau setakat kauorang nak jadikan tempat tidor malam aku rasa tak de masalah... Harga plak tu memang murah. Hanya RM90.00 nett je semalam untuk single room. Kalau nak bilik besar yang muatkan tiga orang RM125.00 nett..

Murahh ni wooo...


kalau kauorang nak booking sila hubungi MOTEL BUKIT SERINDIT di talian 06-2862877

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com