Selasa, 5 Januari 2010

Hotel Sukma Melaka @ Hotel Permaisuri Sukma

Hotel Sukma Melaka sekarang telah dikenali sebagai Hotel Permaisuri Sukma Melaka merupakan cawangan kepada Hotel MITC Ancasa Melaka. Satu lagi cawangannya adalah di Port Dickson.

Bilik kat Hotel Permaisuri Sukma memang lagi besarlah daripada MITC Ancasa Hotel. Rate dia dalam RM140.00.. Boleh tawar atau tak?? kena tanyalah...

Dia ada lebih kurang 66 bilik kot. Kedudukannya bersebelahan Stadium Hang Jebat di Paya Rumput.

Pandangan daripada tepi Lebuh SAS


Front Office


Bilik

Ini bukan hotel tu...

2 comments:

geneticthylon berkata...

baru aku perasan satu hal..

tajuk blog cerita dalam melaka tapi gambar header kat New York tu kalau tak silap.

siot betul

haha

mie berkata...

hahahaha... diam jelah.. kau ni tak kaber member langsung..

walau bagaimanapun tu bukan new york tapi san francisco.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com