Khamis, 21 Januari 2010

Jawatan Kosong Di Perbadanan Kemajuan Negeri Melaka (PKNM)

Hari ni giliran PKNM plak bukak jawatan kosong..
Sesiapa yang rasa dirinya layak... mohon la.. ada 5 jawatan dengan 7 kekosongan.. Yang mintak aku gerenti beribu orang. Perghh.. tapi macam aku bagitau sebelum ni.. Rezeki tu ketetapan Allah s.w.t. Usaha tu keje kita...
apa lagi?? Serrrbuuuuuuu!!!

Jawatan-jawatan ditawarkan ialah

  1. Pegawai Tadbir (3)
  2. Akauntan (1)
  3. Pen. Pegawai Senibina (1)
  4. pembantu Akauntan (1)
  5. Juruteknik (Awam) (1)
Kauorang boleh pegi amik borang kat Tingkat 8, Menara MITC.. alah satu bangunan dengan MITC tu..

Ingat tarikh tutup 5 Februari 2010.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com