Isnin, 25 Januari 2010

English Version : Kings Hotel Melaka

Kings Hotel is well located opposite Pantai Medical centre, within walking distance from Jusco Shopping Centre, less than 2 km from Multi Media University (MMU), melaka High Court and Melaka International Trade Centre (MITC) and other government Office and within 10 - 15 minutes from tourism places in Ayer Keroh like Zoo, Crocodile Farm, Mini Malaysia, Dataran Ayer Keroh, Botanical Garden, Snake Farm etc.

So.. welcome to Melaka ^_^

Picture?? HERE!


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com