Jumaat, 11 Disember 2009

Kesudahan Konsert Shah Rukh Khan

Ingat lagi cerita aku tentang Konsert Shah Rukh Khan di Melaka di sini?. Semalam keluar perkembangan terbaru bahawa konsert tersebut dibatalkan atas dua faktor utama:

1) Jadual Shah Rukh Khan yang terlalu ketat hingga tak sempat untuk persiapan konsert.
2) Tiada lagi penaja untuk konsert ini.

Dah.. dah.. jangan nak berangan leh jumpa SRK dalam tempoh terdekat ni...

Jangan plak pertikaikan.. dah cancel tu.. maknanya cancel la... macam kauorang undang kompang untuk majlis kahwin.. janji bagai nak rak.. tetiba dia kata orang kg sebelah bayar triple.. so, dia nak kompang kat sana.. kauorang nak kata apa??? sebab tukang kompang ialah diaorang...


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com