Sabtu, 19 Disember 2009

Jawatan Kosong Hospital Pantai Ayer Keroh

Aku baca iklan Akhbar Melaka Hari Ini pada 19 Disember 2009, Hospital Pantai Ayer Keroh nak pakai 5 Attendent Hospital.. lelaki atau perempuan...
Syarat?? kelulusan SRP/PMR berumur 26-35 tahun.

sesiapa yang layak boleh la mintak.... tapi kena kuat semangat jugak kot. Yelah maklumlah hospital... pepaham jelah..

salah seorang adik ipar aku nurse kat sini.. faedah dan kelebihan dia best la... terutama dari segi medical untuk anak-anak.

dah.. dah.. kalau tak de kerja atau boipren tak de keje.. boleh la suruh contact Hospital Pantai Ayer Keroh.. 06-3191653 (Miss Goh)

Kedudukan hospital ni kat depan Hotel Kings Melaka. alah kalau kauorang dari JUSCO Ayer Keroh ke arah Ayer Keroh.. sebelah kiri je..sumber: MHI; Sabtu; 19 Disember 2009

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com