Khamis, 31 Disember 2009

Sambutan Tahun Baru 2010

Malam ni sambutan tahun baru di Melaka dibuat berbeza sikit... Selepas bacaan Yassin.. lepas tu ada acara berbasikal sejauh lebih kurang 6 km bermula dari Menara Taming Sari.. hingga Bukit China.. pusing balik ke Eye On Malaysia Kot. Basikal bawak sendiri.. tak kira basikal apa.. janji basikal....


fayzspace.com


Tapi aku tak tau la plak kalau basekal suria boleh digunakan... nampak macam lagi eksen daripada Ketua Menteri nanti.. lagipun berbasikal malam daaa.. mana ada suria...


abc.net.au


Lepas tu ada pertunjukkan bunga api kat Eye On Malaysia... mesti cantik sebab kawasan tu betul-betul tepi laut.

Pagi esoknya jam 6.30pagi jogging kat area Banda Hilir...


Lepas tu perasmian Majlis Perbadanan Hang Tuah Jaya daripada jam 8.30 pagi hingga 12.30 tgh kat Dataran MBMB.

Semua program ni terbuka kepada orang ramai.. jom datang sambil usha aweksss...

2 comments:

eima xara berkata...

hoho..
im coming..!

mie berkata...

thanks for coming..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com