Isnin, 7 Disember 2009

Karnival Industri Asas Tani 2009

Kauorang tahu .. pada 11 - 13 Disember 2009 nanti kat Mydin MITC Melaka akan diadakan Karnival Pertanian... macam-macam ada kat situ.... nanti sampai masanya aku bawakan berita dan gambar khas dari sana... Namun aku ingin ingatkan kat sana jangan plak kauorang tanya seperti gambau kat bawah tu... memang kena tunjal jer dengan pakcik-pakcik menjual kat situ.. Yang kat bawah ni hiasan jelah...

Tapi aku ada pengalaman dulu karnival ni.. memang kebanyakannya jual murah beb... kalau kena masanya silap-silap ada yang dapat bakul sayur plastik tu percuma.. pastu jual ikut suka.. awek cantik murah.. hadiahpun ada.. kalau jantan macam aku... siap timbang.. telek mata dacing betul punya tepat. ceittt.. Nasib baik itu semua imaginasi aku jer..0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com