Selasa, 8 Disember 2009

Hotel SUKMA Ancasa

Melaka telah terbina satu lagi Hotel baru iaitu Hotel SUKMA Ancasa bertempat kat area Stadium Hang Jebat, Paya Rumput. Aku dengar hotel ni berharga RM11.2 juta dan akan mula beroperasi hari ini iaitu 8 Disember 2009. Hotel ni memilik 66 buah bilik. Kira oklah.. takdelah lagi pengunjung merungut tak dapat bilik hotel.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com