Selasa, 15 Disember 2009

Motto 1 Malaysia, Melaka Maju 2010

kat atas Air Terjun Bukit Sebukur ada satu motto "1 Malaysia, Melaka maju 2010". Indah plak aku tengok.. tapi disebabkan aku tak sempat nak amik kamera aku.. aku guna hp jelah... Rasanya kalau guna Kamera lagi cun woo..

aku nak citer.. kat atas bukit ni banyak jugak malaun yang duk buat projek.. yelah sambil melihat air mengalir.. diaorangpun boleh tahan mengalir sama. Walau bagaimanapun, aku difahamkan pihak penguatkuasa selalu jugak la ambuss.. sampai berair-air penguatkuasa tersebut menangkapnya..

Air terjun ni.. air terjun buatan dalam bandar.. boleh tahan deras air yang mengalir.. itu hari aku nampak adalah couple ni main-main air.. ala-ala hindustan. Ceh!! kang ko kena karan lampu dalam tu.. baru keras kang. Aku nasihat jer...0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com