Isnin, 21 Disember 2009

Temuduga Kekosongan Jawatan di UTeM

Sesiapa yang pernah minta jawatan kosong di Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) dulu perkembangan terkini adalah panggilan inteview sedang dibuat dan minggu ni ada member aku yang akan dipanggil interview.

Seperti kata member aku.. pemohonan bulan Jun 2009 kot.. pastu exam bulan Julai katanya yang terkebil-kebil depan aku mengingatkan tarikh lahir Naib Cancelor UTeM. Katanya kalau dia jawab tu.. mesti penginterview ingat aku anak NC. Ceiitt.. budak ni.. aku rasa nak tunjal je dahi dia.

Interview tu dipanggil menerusi Sistem Pesanan Ringkas (SMS) dan kauorang jangan nak mengada-ngada plak banyak komplen. Bila nak maju asyik nak komplen... Untuk menuju teknologi yang semakin tinggi SMS tu bagi aku salah satu cara yang terbaik dalam menyampaikan maklumat. Sebabnya.. kalau dia bagi SMS tentu daripada no HP pegawai berkenaan. Jadi kauorang boleh telefon bila-bila masa jer...

Oklah.. kepada yang dapat interview gred 41 pada minggu ni.. selamat berjaya aku ucapkan.. buat terbaik dan study sket pasal UTeM.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com