Khamis, 4 Mac 2010

Tidor Terkangkang di Kedai Makan

Ceittt.. tidor kat kedai makan terkangkang.. dahlah bulu lebat.. hitam je.. Kalau jantan satu hal. Ini betina.. apa la nak jadi...

Memang dasar haiwan mamalia la kau ni...

Buatnya si jantan tu datang kang.. mau dikerjakan kau ni...














Leteran saya tiada kaitan dengan manusia.. hanya ditujukan pada haiwan di atas. Sekian

6 comments:

anatayuni berkata...

comelnya..;)

Lekir berkata...

memang comel tapi tang tido tu tak comey kan.. kan.. kan..

geneticthylon berkata...

bertuah dia brader
makan kenyang tu yg tido terkankang

cuba kau kalau tokey kedai tu bagi makan pree; mau taknye kau pun sama tido terkangkang

hhahaha

Lekir berkata...

sioottt je

ZihNuN FaTiN berkata...

kucing umah saya selalu jgk tidur gitu..hihihihi

kt umah ada dkt 20 ekor kucing..hehe

Lekir berkata...

Mak ai banyaknyer zihnun..

rasanya dulu masa kecik, kucing tak pernah tidor cam tu.. dah jadi trend kot kucing2 ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com