Khamis, 11 Mac 2010

Aiskrim Jagung Keemasan

Tadi aku kat food-court order menda baru yang belum pernah aku rasa iaitu aiskrim jangun.. bukan ais krim perisa jagung tapi aiskrim bersama jagung..

Iklan dibawah membuatkan diri ini terliur.. apakah rasanya bila jagung rebus diletakkan dalam aiskrim 2 perisaPerisanya kita boleh pilih seperti gambar dibawah ini:Harganya.. ok RM3.. boleh la nak membantu bumiputera berniaga


Hasilnya jeng.. jeng.. jeng...

Rasanya manis + lemak + masin = malesin


Nak try?? jom ke foodcourt giant0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com