Jumaat, 5 Mac 2010

Le Tour de Langkawi menghampiri Melaka

Le Tour De Langkawi Malaysia sedang melalui Negeri Melaka. Untuk tahun ni tak singgahpun.. lalu je.. Hari ini Tanjung Agas, Johor ke Port Dickson, Negeri Sembilan Aku rasa aku tahu sebab apa.




Mungkin pihak penganjur bimbang bila dah stay kat Banda Hilir tu.. ramai yang tak mahu start semula.. maklumlah tak abis tengok kawasan pelancongan. Silap gaya ada yang kena tunggu peserta yang sedang naik Menara Taming Sari la.. masuk muzium la... alah mcm kita pergi rombongan dulu-dulu.





Tapi takpelah.. lalu pun dah syukur...

bagi warga Melaka bersabar la ye.. Jalan Semabok sedang ditutup sekarang ni menuju ke Banda Hilir lalu kat Stadium Tun fatimah kot.. pastu terus Masjid Tanah, Alor Gajah dan terus melalui Kuala Sungai Baru. Kalau nak terberak sangat jangat lalu jalan tu.. cari alternatif lain.

Sabar bebanyak ye..



2 comments:

Hana's Love Nest berkata...

Lama sudah tak ke Melaka.. Bagus juga ada blog pasal Melaka ni.. hehe :)

Lekir berkata...

thanks hana.. terus ikuti ya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com