Rabu, 10 Mac 2010

Sprint Race Melaka 2010

Kepada peminat drag atau main seret-seret ni atau sedap hidu bau tayar... aku ada berita untuk kauorang..

Jom pergi Sprint Race 2010 kat Jalan Eye on Malaysia Melaka

Pada 27 Mac 2010, 29 Mei 2010, 7 Ogos 2010, 25 September 2010 dan 4 Disember 2010.


Terdapat 5 kategori yand dipertandingkan :-

  • Kelas A ( Turbo open OTR )
  • Kelas B ( VTEC & MIVEC OTR )
  • Kelas C ( 2000 NA OTR )
  • Kelas D ( 1.5 NA OTR )
  • Kelas E ( 1.3 Turbo OTR

Jadinya semua kereta kauorang yang kauorang rasa layak.. meh join.. tak kira apa jenis waimah.. jenis Flintstones pun ok


Tapi pihak penganjur tak bertanggungjawab kalau kereta kauorang tersadai seperti gambar di bawah.


Yuran penyertaan setiap peserta sebanyak RM150.00

Tawaran Hadiah :

Juara RM800, Kedua RM500,

Ketiga RM300,

Keempat RM150

Kalau tak de kete.. Nak tengok je pun boleh... Bayaran masuk dikenakan sebanyak RM3.00 bagi setiap pengunjung.

Amacam?? Jom pergi ke Jalan Eye On Malaysia seperti tarikh aku sebutkan kat atas.

2 comments:

Siti Hajar berkata...

perghh..dtg jenguk jela..nak masuk, kete x cukup umor la..belum capai 18 thn..hiks..:)

Lekir berkata...

tau tak pe.. takut terbalik kete je kalau org tak cukup umo masuk ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com