Rabu, 17 Mac 2010

Keluargaku Melaka Nak Cari Pekerja

Kalau kauorang orang Melaka baru lepas SPM tengah menonggok kat rumah mengabiskan beras yang parents kauorang beli.. apa kata jom ke Keluargaku. Bukannya nak suruh kauorang shooping baju sekolah atau baju Melayu.. ceiitt.. poket kosong macam aku.. ada hati nak shopping.Aku nak suruh kauorang penuhkan poket dulu la..

Caranya???

telefon Pn. Rosni / Pn. Noraini ditalian 06-2818579 / 2818599

sebab kat sana ada 33 kekosongan.

  1. Juruwang : perempuan - 10 kosong - umur 18 thn ke atas + SPM
  2. Jurujual : L/P - 20 kosong - umur 18 thn ke atas + SPM
  3. Pengawal keselamatan - P - 3 kosong - umur 25 thn ke atas + SPM (Betul aku dah check MHI memang dia nak perempuan.. mungkin untuk jaga barang eksesori pompuan kot)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com