Selasa, 23 Mac 2010

Bumimelaka Terima Award

Aku tak tahu atas kriteria apa blog ni diberikan award khas untuk kaum-kaum adam. Akupun tak kenal pemilik gooseberries. Tiba-tiba je tercalon. Wah macam best je blog yang tak seberapa dan picisan ni mendapat perhatian. Awards yang diberikan membuatkan rasa macam bersemangat nak menulis. Secara umumnya aku rasa sebab dia menilai atas kapasiti individu kot. Itu hak dia dan dia dahpun bagitahu dia buat just for fun. Untuk baca senarai blogger yang terima klik gambar dibawah.


Anyway thanks Gooseberries.. Walaupun ditempat ke-17 tapi kira oklah daripada jutaan pemilik blog lelaki di seluruh dunia.

Mungkin tiada harga pada orang lain.. tapi bagi bumimelaka satu anugerah daripada seseorang yang tidak pernah dikenali dan ianya memang sangat bernilai.

Thanks..

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com