Rabu, 31 Mac 2010

Sebelum Masuk Mydin MITC

Kalau kauorang bawa adik ke anak ke anak buah ke terutama lelaki untuk pergi ke Mydin MITC, aku sarankan jangan lalu pintu utama. Sebaliknya kau lalu ke pintu sisi yang mengadap jalan raya tu. Alah pintu area kedai makan mamak tu..

Sebabnya?? sebab kat situ ada satu belon kartun 'bola kampung' setinggi tiang lampu.. Aku boleh bayangkan betapa kagumnya budak2 lelaki bila dapat tengok.. aptah lagi menyentuh idolanya itu..

walau bagaimanapun, aku tak pasti hingga bila mamat bola kampung tu duk situ.. sampai belon tu bocor kot.

2 comments:

sI tEDI berkata...

anak buah aku siap amek gambau lagi kat sini...

he he he he

lepas tu tak nak berganjak..
ape ke hel?

Lekir berkata...

hahahaha...

kalau jenis yang macam tu.. kena suh pak guard buat2 gertak kot...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com