Khamis, 4 Mac 2010

FunLand Kat Giant

Giant Melaka ni terletak agar jauh pinggir bandar. Mungkin itu salah satu faktor ia tidak se sesak Jusco, Mydin atau Tesco. Namun masih ada juga pelanggan, Kira takdelah tahap rumah sunyi. Silap-silap gaya parking jauh kauorang..

Aku memang selalu jugak pergi Giant Melaka ni.. dan bagi yang mempunyai anak kecil yang agak ligat, selain daripada parking berbumbung free kauorang juga boleh pastikan anak kauorang tak bosan tahap babas. Ada tapak permainan yang dipanggil Funland kat situ.. Besar jugak kawasan tu dan ia berada dihadapan barisan food court.



Cuma yang aku tak berkanan di Giant ni ada harga barang yang lebih mahal daripada beberapa pasaraya lain. Mungkin dia murah tang lain kot.. biasa la strategi perniagaan.

4 comments:

Budak Pipi Tembam berkata...

ai..rindunya zmn kanak2...='(

Lekir berkata...

apa nak buat.. masa yang lalu tak boleh datang kembali

geneticthylon berkata...

boleh je brader jadi kekanak semula
dengan syarat kau hilang akal dulu ler

thehehe

Lekir berkata...

tapi kalau main kat funland tu. sure kena halau bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com