Rabu, 31 Mac 2010

Sambutan Melaka Bersejarah & Pesta GendangNampak di merata tiang di Melaka telah tergantung iklan raikan bersama sambutan ulangtahun Melaka Bandaraya Bersejarah ke-7 dan macam sebelum-sebelum ni.. pesta gendang nusantara jugak dibuat. Semua rakyat dalam dan luar Melaka dijemput hadir.

Tarikhnya.. 13-14 April 2010 bertempat di Dataran MBMB.

Aku confirm parking menjadi kebuntuan kepala kauorang... alah Juscokan ada parking besar tu.. baru singgit...

Jom bawa keluarga sesekali tu beb..

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com