Selasa, 9 Mac 2010

Jawatan Kosong Di Planetarium Melaka

Kalau kauorang dah baca pasal Planetarium Melaka.. dan terasa macam berminat.. hari ni kat MHI kuar jawatan kosong. Planetarium ni salah satu anak syarikat milik Kerajaan Negeri Melaka tau.. tapi kontrak la kot..

Ada 3 kekeosongan.

1. Pembangunan Perniagaan & Pemasaran (L) - 1 Kosong - Umur 20 - 30 thn - Diploma/ Ijazah

2. Eksekutif Akaun - L/P - 1 Kosong - Umur 20 - 30 thn - Ijazah

3. Juruteknik Penyelenggaraan & Teknologi Maklumat - L - 20 - 35 thn - Sijil / Diploma

Jangan cakap banyak.. kalau berminat contact Cik Shahidah di talian 06-2322424

2 comments:

bukhairiah berkata...

salam kenal org melaka...
jom mkn2 kt Laksa Shack Mydin mall

Lekir berkata...

salamm.. jemputt.. jemput...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com