Selasa, 2 Mac 2010

Layan Waliband Seh

Dikala aku kesunyian ni.. lagu dibawah ni menghiburkan ditambah pulak video clipnya yang lucu bangat seh...

hahaha.. aku bawakan cerita ni sebab rata-rata kat Melaka ni bukak lagu ni.. kat opis aku ni rasa dah macam Jakarta pulak.

Tapi nak buat macam mana.. memang sah lagu adalah untuk menghiburkan.. kalau lagu yang dibuat oleh keluarga sendiripun tapi tidak menghiburkan tentu kita tak mau dengar.
Jadi, jangan salah faham.. aku bukan tidak menyokong muzik tempatan.. aku tetap sokong asalkan ianya berkualiti dan menghiburkan contohnya lagu-lagu Allahyarham Sudirman dan Alleycats..

So, kali ni layan lagu Waliband - Cari Jodoh



2 comments:

alif berkata...

minat template? nak ke..aq dapat dari btemplate kalau tak silap la..ehehe..cari la sana.

errr..waliband..memang best lagu ni..tapi alif tak kawin la..pompuan byk yg curang .curennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnng

Lekir berkata...

takkan tak nak kawin??? tak semua perempuan curang seh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com