Isnin, 8 Mac 2010

Entry Untuk Pembuat Onar Vandalisme Di Melaka

wah.. wah.. wah...

Jaga-jaga kepada ahlil yang membuat onar vandalisme kat Melaka. Kauorang sedang diperhati oleh Skuad Pengintip MBMB. Ada yang menyamar jadi orang biasa.. jadi pengutip sampah.. makcik greng pisang.. budak baru lahir dan sebagainya.. Semuanya untuk mencekup anda semua.




Skuad yang ditubuhkan ini akan bertugas sepenuh masa sama ada siang dan malam di mana menumpukan sekitar kawasan jagaan mereka terutama tempat berisiko..

Cadangan aku.. kalau dapat tangkap dan terbukti mereka bersalah.. spray je tubuh badan mereka macam mereka spray dinding tu pakcik MBMB...



Jadi nasihat ikhlas aku.. hentikanlah sebelum terlambat.. jangan dah kena tangkap baru kauorang merayu dan menangis.. buatnya terdapat kesalah lebih besar pastu kena hantar henry gurney.. mau kau kena liwat nanti macam citer kat SINI

2 comments:

koru berkata...

banyak gler projek diorang

Lekir berkata...

negeri lainpun banyak jugak kot.. cuma takde org cover story kot. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com