Selasa, 2 Mac 2010

Baton SUKMA Melaka Ke Tayangan Umum

Promosi Sukan SUKMA (10 - 19 Jun 2010) sedang hangat dijalankan di Negeri Melaka. sekarang Apa yang menarik Baton berkaitan Sukan Sukma pun telah siap dicipta. Baton seperti gambar yang tak berapa sharp kat bawah ni adalah direka dengan 12 inci tinggi dan diameternya 6.8 cm. Ianya dipenuhi dengan ukiran berwarna emas bunga kesidang iaitu bunga rasmi Negeri Melaka.



Dengan lahirnya baton ni.. maka Larian Baton SUKMA Melaka akan diperhebat di seluruh DUN yang ada di Melaka iaitu 28 DUN. Baton ini akan ditayangkan kepada umum sepanjang larian tersebut.





Dan apa yang pasti sepanjang larian nanti.. si Tuah ni mesti ada... hahahaha.. janganlah ketuk kepala dia.. sian la kat dia...

Kalau kauorang tertanya-tanya panas tak pakai baju tu... sebenarnua mata budak tu kat mulut kancil tu.. yang kat atas kepala tu kipas angin.. kalau tak de kipas angin mau berhangin budak tu nanti...


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com