Rabu, 31 Mac 2010

Durian Di Melaka Udah Berbunga

Kepada pemilik kebun-kebun durian atau mereka yang punya sedara kat Melaka dan kebun durian seluas mata.. aku nak umumkan pokok durian kat Melaka dah berbunga. Tahun ni
nampak macam lebat je ni... Ada harapan boleh meminang bagi yang bujang-bujang ni.

Mana yang ada nenek dan mak sedara tu, dah boleh la kauorang telefon2 sekang ni kat orang kampung.. buat-buat tanya khabar.. Nak tanya direct durian.. kang kena cakau dengan kulit durian kan??

Aku harap tak de la opet sesat tahun ni.. mau dia makan semua durian tu...

Nanti dah berputik aku update lagi ye.. lepas tu start gugur biji ketama.. kauorang dah boleh buat-buat balik bawakan kek lapis.


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com